Yspeert Advocaten

Yspeert Advocaten

Yspeert advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in Groningen (Groningen), Friesland (Drachten) en Drenthe (Emmen). Wij zijn zakelijke pro-actieve dienstverleners. Cliënten willen, in deze tijd van exponentiële groei, geen dossier gerichte adviezen, maar een advocaat die de juiste context van de ondernemer begrijpt. En in staat is om strategisch mee te denken. Sterk in teamwerk, waarbij onze specialisten onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening.

Yspeert advocaten werkt mee aan structurele oplossingen, aan het beheersen van risico’s en daarmee aan het realiseren van kostenbesparingen. Daarnaast ontwikkelen wij (digitale) nieuwe diensten en helpen onze cliënten desgewenst ook (tijdelijk) intern bij het juridisch vormgeven dan wel aanpassen van allerhande processen binnen hun organisaties.

Wij, van Yspeert advocaten, zijn trots dat we partner geworden zijn van de YES! Graag staan wij deze innovatieve groep ondernemers bij met advies en ondersteuning en wij verheugen ons op de wederzijdse kennismakingen!

Heb je een vraag? Of wil je meer weten?  Neem dan contact op met Sander Vos (s.vos@yspeert.nl)